Η Παλμέιρας σκόρπισε τη Ρίβερ Πλέιτ (3-0) μέσα στο Μπουένος Άιρες

Tρόμο σκόρπισε στο Μπουένος Άιρες η Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα, νικώντας με σκορ 3-0 την Ρίβερ Πλέιτ στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Copa Libertadores.

Σε μία συνάντηση που δεν έγινε στο «Monumental», που γίνονται έργα, αλλά στο «Estádio Libertadores da América» , το οποίο χρησιμοποιείται από την Ιντεπεντιέντε, την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους (7) στη διοργάνωση.

Ρόνι (27’), Λουίζ Αντράνο (47’) και Βίνια (62’), τα γκολ για την ομάδα της Βραζιλίας, που θα μπορούσε να φτάσει και σε ένα τέταρτο, εάν αποδεικνύονταν πιο εύστοχοι οι Μπρένο και Μενίνο.

Η Ρίβερ Πλέιτ του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος έχει κερδίσει δύο  Libertadores με τους «Millonarios», έπαιζε με δέκα παίκτες από το 60’ λόγω της αποβολής του Καρασκάλ.

Να σημειωθεί ότι η Ρίβερ Πλέιτ, είναι η μόνη ανάμεσα στις τέσσερις που έχει φτάσει στους ημιτελικούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη σειρά. Πέμπτη φορά σε έξι χρόνια που οι «Millonarios» έφτασαν σε αυτό το στάδιο, κατακτώντας το τρόπαιο το 2015 και το 2018.

Η Παλμέιρας, που εξακολουθεί αήττητη την διαδρομή της στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων της Νότιας Αμερικής, θα υποδεχθεί τους Αργεντινούς στον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα από σήμερα (13/1)

Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα η Μπόκα Τζούνιορς θα υποδεχθεί την Σάντος στο Μπουένος Άιρες στον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιανουαρίου, στο Maracana, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

To Top