Η “παράγκα” ζει και βασιλεύει! Τηλεφώνημα που… διαβεβαίωνε στην Κρήτη ότι “όλα θα πάνε καλά”!

Ποιος είπε ότι η “παράγκα”… πέθανε; Ζει και βασιλεύει με τέτοιο κραυγαλέο τρόπο, που μας κάνει όλους τους υπόλοιπους ιθαγενείς αυτής της χώρας να αναρωτιόμαστε για το αυτονόητο: τελικά τι έγιναν εκείνες οι χιλιάδες σελίδες με τα “ύποπτα” παιχνίδια και τη δυσωδία από το χώρο του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου; Πού έφτασε τελικά η δικαιοσύνη και κατά πόσο θα καθαρίσει επί της ουσίας το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Χαρακτηριστική είναι η πληροφορία που επιβεβαιώνουν αυτήκοοι μάρτυρες ότι το τελευταίο 24ωρο έγιναν από παράγοντες του ευρύτερου παραγοντικού περιβάλλοντος της Αθήνας (με πολύ παρελθόν και δράση), αρκετές περίεργες τηλεφωνικές κλήσεις από την πρωτεύουσα με αποδέκτες στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, όπου από τη μια άκρη του τηλεφωνικού “σύρματος” ακούστηκε με βεβαιότητα ότι “όλα θα πάνε καλά στο παιχνίδι του Ηρακλείου”.

Το τι έγινε και το τι είδαμε στο “Γεντί Κουλέ” θα μπορούσε να αποτελέσει έκθεση για μαθητή του δημοτικού σχολείου. Ο Άρης σύρθηκε ως πρόβατο σε σφαγή, με πολλούς να έχουν εκ των πραγμάτων ύποπτο ρόλο. Τελικά, προφανώς για κάποιους “όλα πήγαν καλά”!

Θα επανέλθουμε, εφόσον χρειαστεί…

To Top