ΑΠΟΨΕΙΣ

Η παράνοια και ο πανικός είναι ο εύκολος δρόμος…

Η παράνοια και ο πανικός είναι ο εύκολος δρόμος, αλλά και αυτός που οδηγεί σε αδιέξοδο. Ο δύσκολος δρόμος είναι να πνίξει ο καθένας τον θυμό του και να στηρίξει. 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

* Τίποτα λιγότερο από το να έρθουν όλοι ακόμα πιο κοντά στους παίκτες δεν  πρέπει να συμβεί τώρα στον Άρη. Η αγκαλιά που δίνει ο κόσμος σε μια άκρως προβληματική χρονιά πρέπει από εδώ και πέρα να γίνει ακόμα πιο σφιχτή στους παίκτες. Αυτοί είναι που θα παίξουν, δεν θα έρθει κανένας άλλος… Στήριξη μέχρι τέλους σε υπερθετικό βαθμό.

* Ο Άρης έχασε από την Κύμη πολύ απλά διότι απουσίασαν οι δύο βασικοί του γκαρντ (Αθηναίου, Μπελ) και σε αυτή την ομάδα και ο φροντιστής Γιάννης Νικητάκης να χάσει παιχνίδι, κοστίζει. Η Κύμη δεν ήρθε για βόλτα, ο Καστρίτης έβαλε 36 λεπτά τον ΜακΦάντεν να παίξει γιατί ήθελε το παιχνίδι και το πήρε.

* Η διαιτησία ήταν κακή, αλλά ο Άρης έχασε γιατί πολύ απλά αυτοί που παίζουν τώρα είναι προορισμένοι για να κάνουν κάτι άλλο, όχι για να έχουν αυτόν τον ρόλο που ξαφνικά τους δόθηκε. Δεν μπορεί σε μια βδομάδα να γίνει καλύτερος του ΜακΦάντεν ή του Τζόουνς ούτε ο Φλιώνης, ούτε ο Πουλιανίτης, ούτε ο Μούρτος.

* Ο Άρης εξακολουθεί να ελέγχει τη μοίρα του. Ξεκάθαρα. Έχει το καλύτερο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες σε αυτή τη θέση, απλά πρέπει να παίξει και μπάσκετ. Δεν αρκεί το καλό πρόγραμμα.

* Ο Άρης δεν μπήκε στα προβλήματα επειδή έχασε χθες από την Κύμη. Τον Άρη θα τον κυνηγάει ως το τέλος της χρονιάς η τραγική ήττα από τον Κόροιβο στο Παλέ (66-68). Ο βασικός υπεύθυνος της ήττας έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

* Οι κίτρινοι θα πάνε στα Τρίκαλα να παίξουν ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο. Δεν είναι εύκολο, ούτε να περιμένει κανείς τα Τρίκαλα να διαλύσουν επειδή δεν έχουν ελπίδες παραμονής. Με το μαχαίρι στα δόντια  λοιπόν όλοι…

* Η ομάδα είναι… βιασμένη από την διοίκηση Λάσκαρη. Είναι ολοφάνερο αυτό. Και όχι μόνο από διοικητικής πλευράς, αλλά αυτή η κουβέντα θα ανοίξει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτοί που είναι εκεί εδώ και ένα δίμηνο καταρχήν πληρώνουν όσα δεν πληρώθηκαν τους προηγούμενους 18 μήνες. Με λεφτά από τη τσέπη τους.

* Αν μη τι άλλο όποιοι έχουν στο μυαλό τους την καχυποψία ότι κάποιοι εμπλέκονται για να ρίξουν την ομάδα στη Β’ Εθνική, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν έχει πλέον ισχύ αυτό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια (π.χ. με ΑΕΚ και Πανιώνιο). Επίσης δεν μπορεί κάποιος που θέλει να ρίξει την ομάδα να πληρώνει κοντά στα 200.000 ευρώ για διακανονισμούς χρεών ώστε να μην καταπέσει η εγγυητική.

* Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε τέτοιες καταστάσεις. Εντός κι εκτός ομάδας. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε ακριβώς ότι ισχύει. Υπάρχει μια ομάδα και ένας στόχος. Όλα τα άλλα είναι να’ χαμε να λέγαμε.

To Top