Η παρέμβαση Γρανούζη να πιάσει τόπο…

Το διοικητικό σήριαλ (και αδιέξοδο) στον Άρη καλά κρατεί και δεν λύνεται μόνο με τις ευχές… Ευχές που ακούστηκαν χθες στη διάρκεια της παρουσίασης από κάθε πλευρά. Αίσθηση προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννη Γρανούζη, που ζήτησε άμεσα λύση.

Είναι η πρώτη φορά που ένας φορέας του συλλόγου έχει τόσο “κάθετη” τοποθέτηση και μακάρι να γίνει πράξη αυτό που δήλωσε. Ο κ. Γρανούζης παρέδωσε στον Δημήτρη Βεργίνη την φανέλα με το Νο16 και στη συνέχεια πήρε τον λόγο. “Θα ήθελα να παρακαλέσω αυτή η διοικητική αβεβαιότητα να σταματήσει. Όσοι θέλουν να ασχοληθούν, να το κάνουν τώρα, άμεσα. Κάθε μέρα που περνάει είναι κρίσιμη”, ήταν τα λόγια του προέδρου της Λέσχης Φίλων Άρη, του φορέα που είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Είναι όντως γεγονός πως κάθε μέρα που περνάει είναι κρίσιμη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης είπε πως αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την άλλη βδομάδα, τα πράγματα θα γίνουν πολύ επικίνδυνα για την ομάδα, που προσπαθεί να λειτουργήσει μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλης αβεβαιότητας και ρευστότητας των πάντων (εκτός χρημάτων).

Η πλευρά Γεωργούλη που θέλει να διοικήσει μέσα από την έγκριση πρωτοδικείου δεν συμφωνεί με συγκεκριμένους όρους που έχουν βάλει οι μέτοχοι και θα πρέπει να γίνουν νέες συζητήσεις. Ο κ. Γεωργούλης ήταν χθες φανερά στενοχωρημένος, φανερά συγκινημένος, ειδικά όταν έδωσε τη φανέλα με το Νο10 στον Αλέξανδρο Βασιλειάδη. “Τα όποια προβλήματα να λυθούν το συντομότερο δυνατό και να γίνουμε η παλιά ομάδα που ήμασταν”, είπε ο κ. Γεωργούλης, που δεν άντεξε να πει κάτι άλλο, γιατί βούρκωσε…

To Top