ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Παρί είχε βγάλει στο σφυρί οκτώ παίκτες για τον Νεϊμάρ

Μετά την απόκτησή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, οι Παριζιάνοι υποχρεώθηκαν να βάλουν πωλητήριο σε οκτώ παίκτες. Πούλησαν τους δύο, αλλά αναμένεται στο άμεσο μέλλον ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι.

Με το που ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νεϊμάρ, η αρχική πρόθεση της UEFA ν’ ασχοληθεί με το θέμα δεν υπήρξε δυναμική. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει τώρα η «El Pais», έπειτα από παρέμβαση και πιέσεις των Μπάγερν, Ρεάλ και Γιουβέντους, είπε στην Παρί ότι θα έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play και ότι θα έπρεπε να πουλήσει. Ουσιαστικά όμως αυτό θα συνέβαινε περισσότερο για τα μάτια του κόσμου.

Στο 48ωρο που είχε ακολουθήσει τότε τον Αύγουστο, οι Παριζιάνοι έβγαλαν στο σφυρί οκτώ παίκτες τους και προσπάθησαν να τους παραχωρήσουν. Ντι Μαρία, Παστόρε, Λούκας, Ντράξλερ, Μπεν Αρφά, Ματουιντί και Οριέ είδαν τα ονόματά τους στο… πωλητήριο. Τελικά μόνο οι δύο τελευταίοι ακολούθησαν την έξοδο, αλλά αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι ακόμα και από τον Γενάρη. Το θέμα πάντως θα έχει σίγουρα διάφορες συνέχειες στο μέλλον…

To Top