Η Παρί εξετάζει Ντιέγκο Κόστα και ο Καβάνι οδεύει προς Ατλέτικο

Την περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα φαίνεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι της Παρί και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αυτό το deal, τότε θα ανοίξει ο δρόμος του Καβάνι στην Ατλέτικο.

Ο Ντιέγκο Κόστα, δεν βρίσκεται στα φετινά πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε, γι’ αυτό και η διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» προσπαθεί να τον… ξεφορτωθεί. Οπως αναφέρει η «AS», η Παρί Σεν Ζερμέν είναι υποψήφια για να τον υπογράψει. Αρκεί βέβαια, να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ατλέτικο.

Ο έμπειρος φορ πάντως από την πλευρά του, δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με το μέλλον του, τονίζοντας πως αυτό εξαρτάται από την διοίκηση. Πάντως, σε περίπτωση που η μετακίνηση του στους Παριζιάνους ολοκληρωθεί, τότε ο Εντισον Καβάνι δεν αποκλείεται να υπογράψει για την Ατλέτικο.

Ο 33χρονος επιθετικός κυκλοφορεί ελεύθερος και το τελευταίο διάστημα. το όνομά του έχει συνδεθεί με τους «ροχιμπλάνκος» και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί τους. Βέβαια, εκτός του Καβάνι, παίζουν κι άλλα ονόματα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα της «AS»..

Μάξι Γκόμες (Βαλένθια), Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι) και Ραούλ ντε Τομάς (Εσπανιόλ) βρίσκονται κι αυτή στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς, αν κι εφόσον αποχωρήσει τελικά από το κλαμπ, ο Ντιέγκο Κόστα.

To Top