Η Παρί εξετάζει του Λεβ, ο Μακρόν… σπρώχνει Ζιντάν

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και εξετάζει την περίπτωση του Γιόαχιμ Λεβ, ο οποίος είναι έτοιμος για την επιστροφή στους πάγκους σύμφωνα με την Bild.

Από το 2006 έως και το καλοκαίρι του 2021 ο Γιόαχιμ Λεβ βρισκόταν στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας. Έπειτα από τον αποκλεισμό του από την Αγγλία στο Euro, ο Γερμανός προπονητής ήταν μακριά από το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Bild, ο Λεβ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει στο κάδρο της τον 62χρονο προπονητή, ο οποίος έχει στο παλμαρέ του το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

“Θα ήθελα να κοουτσάρω ένα κλαμπ ξανά. Υπήρξαν προτάσεις, τις οποίες θα εξετάσω τις επόμενες εβδομάδες” είχε δηλώσει ο Λεβ στα τέλη του Μαΐου.

Στην παρούσα φάση, προτεραιότητα της Παρί είναι να φτάσει σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για να λυθεί το συμβόλαιό του. Το RMC Sport υποστηρίζει πως φαβορί για την αντικατάσταση του Αργεντινού είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ, ο νυν τεχνικός της Νις.

Την ίδια ώρα, ο Εμανουέλ Μακρόν με δηλώσεις του έστειλε το μήνυμα προς τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος διστάζει να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προτείνει η Παρί Σεν Ζερμέν.
Μετά την εμπλοκή του στο θέμα της ανανέωσης του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Εμανουέλ Μακρόν πήρε ξανά θέση, αναφορικά με το έντονο φλερτ των παριζιάνων με τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο θέλουν για την θέση του προπονητή.

Ο Γάλλος Πρόεδρος με κομψό τρόπο έστειλε σαφές μήνυμα στον «Ζιζού», δείχνοντας ότι η πολιτική είναι άμεσα αναμεμειγμένη με το ποδόσφαιρο: «Καταρχάς να πω ότι είχα μία συνομιλία με τον Κιλιάν Μπαπέ, όμως ο Ζιντάν θα πάρει την απόφαση του με βάση την δική του συνείδηση. Είναι κάποιος που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ ώριμος, έχτισε την καριέρα του πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

To Top