Η Παρί ψάχνεται για τη «βόμβα» με Πέδρι – Διάθεση να δώσει τη ρήτρα των 110 εκατ. ευρώ!

Ο Λουίς Ενρίκε εισηγήθηκε την απόκτηση του Πέδρι, με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν να πιάνουν δουλειά και να αναμένεται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα.

Το απόλυτο μεταγραφικό «μπαμ» ψάχνει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι η Παρί Σεν Ζερμέν! Σύμφωνα με το έγκυρο «PSG COMMUNITY», ο Λουίς Ενρίκε εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτηση του ταλαντούχου χαφ της Μπαρτσελόνα, Πέδρι.
Όπως γίνεται γνωστό από το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ενρίκε συνομιλώντας με τους Καταριανούς ιδιοκτήτες τους ανέφερε πως η απόκτηση του νεαρού μέσου πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον φέρουν στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Ο Πέδρι, από τη μεριά του, φαίνεται πως δεν κλείνει την πόρτα, η ιδέα να βρει τον πρώην προπονητή του στην εθνική Ισπανίας του αρέσει. Με τον νεαρό μέσο να έχει ρήτρα στα 110 εκατ. ευρώ και η Παρί να είναι διατεθειμένη να καταβάλει αυτό το μεγάλο ποσό για να ικανοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή της.
Σύντομα, οι Παριζιάνοι αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους και να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα, ενώ ποντάρουν στο γεγονός πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα και ψάχνουν… ρευστό. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως οι Καταλανοί θέλουν να πουλήσουν ακόμη και με ένα αρκετά μεγάλο ποσό ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία τους.

To Top