Η παραίτηση στο “τραπέζι”! Δυο μέλη είχαν προφορικά παραιτηθεί εδώ και μέρες!

Η αντίστροφη μέτρηση για την παραίτηση της διοίκησης Σκόρδας έχει ξεκινήσει. Τουλάχιστον αυτές είναι οι σκέψεις αυτήν τη στιγμή υπό το βάρος των γεγονότων και από τη στιγμή που δεν αναστράφηκε η αγωνιστική κατηφόρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, δυο από τα μέλη της διοίκησης είχαν προφορικά παραιτηθεί εδώ και μέρες!

Τα όσα έγιναν την περασμένη βδομάδα με την εντολή της γενικής συνέλευσης, το χθεσινό αποτέλεσμα και η ασφυκτική πίεση από κάθε πλευρά οδηγεί τη διοίκηση της ΠΑΕ προς την εξοδο.

Από χθες υπήρχαν πλέον σοβαρές σκέψεις των μελών της παρούσας διοίκησης και δεν είναι άλλες από την παραίτηση. Κανείς δεν ήθελε να πάρει μια απόφαση εν θερμώ. Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο (αρχικά ειπώθηκε για την Κυριακή, αλλά τελικά θα πάρει παράταση, όπως φαίνεται), ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις με τον Άρη ήδη να βρίσκεται σε ελεύθερη αγωνιστική πτώση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την περασμένη βδομάδα οι Κώνστας και Αριστοτελίδης είχαν εκφράσει προφορικά την απόφασή τους να αποχωρήσουν, υπό το βάρος της αγωνιστικής πορείας και των αντιδράσεων του κόσμου.

Ακόμη να υπενθυμίσουμε ότι από την Παρασκευή έχει σταλεί εξώδικος ΚΜΑ και ΑΣ στην διοίκηση Σκόρδα με την οποία την καλούν να παραιτηθεί, πριν προχωρήσουν σε ανάκληση της στο Ειρηνοδικείο.

To Top