Η παραγωγικότητα του Κάουαν, η τάπα του Ουίλιαμς και η ευστοχία του Άρη στις βολές

Ο Άντονι Κάουαν πρόσθεσε μία ακόμη παραγωγική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Εκτός των άλλων είχε εννιά ασίστ με τις οποίες μπήκε στην πρώτη 30άδα των κορυφαίων πασέρ του Άρη στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός έφτασε τις 98 και ανέβηκε στην 29η θέση της λίστας, προσπερνώντας τον Γιάννη Λάππα και τον Τζέρελ ΜακΝίλ που είχαν από 97.

Ο Σταύρος Σχίζας είχε εννιά πόντους στο ΣΕΦ και με αυτούς ξεπέρασε τους 600 στην 168η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

Ο Ζίριους Ουίλιαμς έκανε τη μοναδική τάπα του Άρη στο σημερινό ματς. Με αυτήν έγινε ο 68ος συνολικά και ο 41ος ξένος του Άρη στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, που έφτασε σε διψήφιο αριθμό.

Ο Θωμάς Κώττας έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος (25:42) και ισοφάρισε το ατομικό ρεκόρ του στη σεζόν με 10 πόντους, όσους είχε και στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt.

Σε ομαδικό επίπεδο ο Άρης σημείωσε την τρίτη επίδοση απόλυτης ευστοχίας στις βολές για τη φετινή Stoiximan Basket League, έχοντας 5/5. Πριν από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε 12/12 στο ματς της 9ης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο Megabolt και ο ΠΑΟΚ Mateco στο ματς 19ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είχε 6/6.

To Top