Η παρουσίαση του Βεζένκοφ για την υποψηφιότητα του καλύτερου νέου Ευρωπαίου το 2014 (video)

Στην διάρκεια του πεντάλεπτου (σχεδόν) βίντεο για την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ ως υποψήφιου καλύτερου νέου Ευρωπαίου παίκτη το 2014, ο 19χρονος φόργουορντ εξηγεί μεταξύ άλλων τον ερχόμό του στον Άρη, τον ρόλο του στην ομάδα και πόσο πολύ τον πίστεψαν οι κίτρινοι, ενώ αναφέρεται και στον Νίκο Γκάλη.  

Για τον Άρη είπε μεταξύ άλλων πως “από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποί του με αγκάλιασαν, ήταν θερμοί μαζί του, με στήριξαν. Μετά από ένα χρόνο ήμουν μέλος της ανδρικής ομάδας, το 2011 με έπαιρναν μαζί τους για να βλέπω πως είναι το επαγγελματικό μπάσκετ και τα τελευταία δύο χρόνια μου έδωσαν χρόνο συμμετοχής, συγκεκριμένο ρόλο, πιστεύουν σε μένα… Ο Άρης είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, υπάρχει ο Νίκος Γκάλης και είχε καλές ομάδες στα τμήματα υποδομής…”

Για τα πρότυπά του είπε: “Παρακολουθούσα τον Ντιρκ Νοβίτσκι, που για μένα είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ που υπάρχει. Πρότυπό μου είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, τα δικά του βήματα θέλω να ακολουθήσω, αλλά έχω ακόμα πολλά να βελτιώσω στο παιχνίδι μου για να γίνω καλός πάουερ φόργουορντ”.

Δείτε το αφιέρωμα της FIBA Europe στον Βεζένκοφ:

 

To Top