Η παρουσίαση των 13 «μονομάχων» του Άρη

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague 2013-΄14 το Σάββατο (12/10), το PRESSARIS σας παρουσιάζει το φετινό ρόστερ του Άρη!
Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν στο νέο πρωτάθλημα με μία ολοκαίνουρια ομάδα, δεδομένου ότι από την περσινή σεζόν έχουν μείνει μόλις τέσσερις παίκτες (Χαριτωνίδης, Κυριακίδης, Τσομπάνογλου, Ντίνας).

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

1. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑΣ


Ημ. Γέννησης: 5/5/1995
Ύψος: 1.90μ.
Θέση: Ακραίος
Προηγ. ομάδα: Άρης

Από τους… μικρούς του Άρη, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, όπου μέχρι σήμερα είχε σπουδαίες διακρίσεις. Πήρε το ‘βάπτισμα του πυρός’ πέρυσι, όταν συμμετείχε στις αποστολές της ανδρικής ομάδας, και φέτος ο ρόλος του θα είναι πιο ενεργός.

2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Ημ. Γέννησης: 7/7/1982
Ύψος: 1.93μ.
Θέση: Ακραίος
Προηγ. ομάδα: Άρης

Σημαντική η παρουσία του στον φετινό Άρη, μετά και το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Ριζόπουλο, καθώς μαζί με τον Γκαρά θα σηκώσουν το βάρος στην υποδοχή. Η απουσία του φάνηκε και ήταν μεγάλη από τα πρόσφατα φιλικά, αλλά και επίσημα ματς στο League Cup.

3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΡΑΣ


Ημ. Γέννησης: 12/11/1985
Ύψος: 1.85μ.
Θέση: Λίμπερο
Προηγ. ομάδα: Φοίνικας Σύρου

Ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη πέρασε από… χίλια κύματα. Έφτασε ένα βήμα πριν μετακομίσει στην Αλεξανδρούπολη, αποδεχόμενος την πρόταση του Εθνικού, όμως, οι «κίτρινοι» τον κέρδισαν στο… νήμα. Αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στην υποδοχή, όπως φάνηκε και με τις περσινές του εμφανίσεις με τους «πειρατές» και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν πολλά από αυτόν.

4. ΘΑΝΟΣ ΝΤΙΝΑΣ


Ημ. Γέννησης: 19/11/1981
Ύψος: 2.04μ.
Θέση: Κεντρικός
Προηγ. ομάδα: Άρης

Αν και στις αρχικές του σκέψεις το καλοκαίρι ήταν να σταματήσει,  εντούτοις, όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση του ΤΑΑ Άρης «πείστηκε» να συνεχίσει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κίτρινους». Θα μετρήσει η εμπειρία του στο κέντρο και θα έχει ρόλο βασικού.

5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΖΙΡΗΣ


Ημ. Γέννησης: 21/1/1984
Ύψος: 1.87μ.
Θέση: Πασαδόρος
Προηγ. ομάδα: ΜΕΝΤ

Αν και βρέθηκε ένα… βήμα από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, εντούτοις, ο πρώην πασαδόρος της ΜΕΝΤ δέχτηκε στο… παρά πέντε πρόταση από τον Άρη και είπε αμέσως το «ναι», καθώς η πρόκληση συμμετοχής στη Volley League ήταν μεγάλη. Έτσι, πήρε τη θέση του Θόδωρου Μποζίδη στο ρόστερ των «κίτρινων» και θ΄ αποτελέσει δίδυμο με τον Γιάννη Χαριτωνίδη στην πάσα.

6. ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Ημ. Γέννησης: 9/1/1985
Ύψος: 1.88μ.
Θέση: Ακραίος
Προηγ. ομάδα: Νίκη Αιγινίου

Μοιράζεται ανάμεσα στη σάλα και την άμμο, αφού δηλώνει φανατικός… οπαδός του μπιτς βόλεϊ! Ο Παπαδημητρίου επέστρεψε στον Άρη, μετά από τρία χρόνια, όταν και είχε έρθει επί εποχής Γιώργου Οικονομίδη, έχοντας το ρόλο του λίμπερο. Γρήγορα, όμως, κατάλαβε ότι η φυσική του θέση είναι στα άκρα, όπου τα πηγαίνει περίφημα.

7. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ


Ημ. Γέννησης: 18/12/1986
Ύψος: 1.86μ.
Θέση: Λίμπερο
Προηγ. ομάδα: Άρης

Είναι η τρίτη χρονιά που θα φορέσει τη φανέλα του Άρη (προηγήθηκαν οι σεζόν 2004-΄05 και 2012-΄13). Πέρυσι ήταν το μπακ-απ του Λάμπη Μπαμπαλιούτα και δεν αγωνίστηκε πολύ, όμως, ο ίδιος μέσα από την σκληρή δουλειά αποδεικνύει ήδη ότι ο ρόλος του φέτος θα είναι μεγαλύτερος.

8. ΜΠΡΑΝΚΟ ΡΟΛΙΤΣ


Ημ. Γέννησης: 28/9/1981
Ύψος: 2.02μ.
Θέση: Ακραίος
Προηγ. ομάδα: Βοϊβοντίνα

Επιστρέφει σε… γνώριμα λημέρια, καθώς αγωνίστηκε τη σεζόν 2007-΄08 και πάλι στους «κίτρινους». Είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού πριν από τρία χρόνια αγωνίστηκε και στη Λαμία, ενώ η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Ενσωματώθηκε τελευταίος στις προπονήσεις και χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο για να εγκλιματιστεί πλήρως.

9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ


Ημ. Γέννησης: 24/11/1978
Ύψος: 1.85μ.
Θέση: Πασαδόρος
Προηγ. ομάδα: Άρης

Ο παίκτης που συνδέει το ένδοξο παρελθόν της ομάδας με το… παρόν! Ο έμπειρος πασαδόρος, που φέρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αποτελεί ένα από τα βασικά και αναπόσπαστα κομμάτια της φετινής προσπάθειας, που γίνεται στο σύλλογο.

10. ΤΣΕΝΤΟΜΙΡ ΙΛΙΤΣ


Ημ. Γέννησης: 27/8/1988
Ύψος: 1.97μ.
Θέση: Διαγώνιος
Προηγ. ομάδα: Φοίνικας Σύρου

Ο 25άχρονος διαγώνιος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, μετά το περσινό πέρασμά του από τη Σύρο και τον τοπικό Φοίνικα, αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΠΟ Μουδανίων. Θ΄ αποτελέσει τον δεύτερο διαγώνιο της ομάδας, πίσω από τον Τόλη Αρμενάκη, και στο χέρι του είναι ν΄ αποδείξει τι αξίζει.

11. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ


Ημ. Γέννησης: 13/9/1992
Ύψος: 1.97μ.
Θέση: Κεντρικός
Προηγ. ομάδα: Ηρακλής

Πρωταθλητής με το εφηβικό τμήμα του Ηρακλή τόσο σε τοπικό επίπεδο (ΕΠΕΣΘ) όσο και σε Πανελλήνιο, ο Χρήστος Χατζηπαραδείσης συνεργάστηκε με τον Αντρέι Κράβαρικ και την περσινή χρονιά στον «γηραιό». Αποτελεί έναν από τους πιο φερέλπιδες αθλητές στην ηλικία του και στη θέση, που αγωνίζεται, και σίγουρα στον Άρη θα έχει την ευκαιρία να το αποδείξει.

12. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΤΣΗΣ


Ημ. Γέννησης: 14/3/1991
Ύψος: 1.96μ.
Θέση: Κεντρικός
Προηγ. ομάδα: Νίκη Αιγινίου

Συμπαίκτης με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου πέρυσι στην ομάδα του Αιγινίου, ήρθαν «πακέτο» φέτος στον Άρη. Αν και κατάγεται από την Αθήνα, τα τελευταία χρόνια δηλώνει μόνιμος… κάτοικος Βόρειας Ελλάδας. Αγωνίστηκε τις σεζόν 2008-΄10 στον Ηρακλή, για να μετακομίσει πέρυσι στο Αιγίνιο και το φετινό καλοκαίρι στον Άρη, όπου θέλει να συμβάλλει και αυτός, από την πλευρά του, στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται.

14. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ


Ημ. Γέννησης: 20/4/1980
Ύψος: 2.05μ.
Θέση: Διαγώνιος
Προηγ. ομάδα: ΠΑΟΚ

Στην πολύχρονη καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα πολλών ελληνικών ομάδων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Πάτρα, Νίκαια), ενώ δύο φορές άνοιξε τα «φτερά» του και αγωνίστηκε εκτός συνόρων (Ταβιάνο-Ιταλία, Μπαχρέιν). Έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής μας ομάδας και τα τρία τελευταία χρόνια δηλώνει μόνιμος… κάτοικος Θεσσαλονίκης. Πλέον, είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Άρη, όπως απέδειξε και στα πρόσφατα ματς του League Cup.

To Top