Η παρουσία Γκάλη στον Άρη και το στοίχημα των 3.000 διαρκείας!

Όπως τόνισε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Λευτέρης Αρβανίτης η παρουσία του Νίκου Γκάλη στον Άρη, άνοιξε πόρτες στη τωρινή διοίκηση που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα του “Νικ”,ώστε να μπορέσει να θέσει γερές βάσεις στο πλάνο που έχει για την ΚΑΕ.

Πέρα όμως από το διοικητικό κομμάτι η συμβολή του “Θρύλου” Γκάλη στην συσπείρωση του κόσμου και την επιστροφή του στο γήπεδο είναι το βασικό μέλημα όλων στην ΚΑΕ.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, η συμφωνία με τον Γκάλη έθεσε ένα νέο στοίχημα. Αυτό της διάθεσης τουλάχιστον 3.000 διαρκείας για τη νέα χρονιά.

“Ο Νίκος μας έβαλε ένα στοίχημα. Να ξεπεράσουμε τα 3.000 διαρκείας. Εχουμε ήδη 800 πωλημένα, χωρίς τους συνδέσμους. Από εβδομάδα θα υπάρχει και… αντίστροφη μέτρηση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ώστε να καλύψουμε τα 3.000 που είναι ο στόχος μας», τόνισε ο Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ με την σειρά του ο Νίκος Γκάλης είπε: “Ο στόχος είναι εφικτός αρκεί να στηρίξει ο κόσμος τη νέα αυτή προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση”.

To Top