ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η παρουσία Ροζ και Τζέγκο καταγράφει την “δίψα” τους για την επιστροφή

Στην αποστολή που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης για τα 3-5 Πηγάδια συμπεριλαμβάνονται και οι τραυματίες Λίντσεϊ Ροζ και Τζέιμς Τζέγκο. Μια παρουσία που καταγράφει την “δίψα” τους για την επιστροφή.

Είναι γεγονός ότι ο Ροζ επέστρεψε με ένα πρόβλημα τραυματισμού στη Θεσσαλονίκη, πρόβλημα που “αποκόμισε” κατά την διάρκεια του ατομικού προγράμματος που ακολούθησε στις διακοπές του, αισθάνεται ήδη καλύτερα, έχοντας λίγες ενοχλήσεις στο σημείο που εμφανίστηκε το πρόβλημα αυτό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Δεν κρύβει ότι είναι πεισμωμένος και “τρέχει” να προλάβει. Ήδη εκτιμάται ότι θα προλάβει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα στο Βέρμιο και στα 3-5 Πηγάδια για να είναι έτοιμος στο βασικό στάδιο που θα γίνει στην Αυστρία.

Την ίδια ώρα, ο Τζέιμς Τζέγκο συνεχίζει τον δύσκολο και… ανηφορικό αγώνα για την επιστροφή του στην δράση. Ο Αυστραλός είναι από τους ελάχιστους ξένους που έμειναν στην Θεσσαλονίκη στο διάστημα των διακοπών και είναι από τους πρώτους που δίνει το παρών στην προετοιμασία.

Ήδη δουλεύει καθημερινά με ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Σε πρώτη φάση προχώρησε συντηρητικά, μετρώντας αντίστροφα πότε για τη μέρα που θα αρχίσει να πατάει κανονικά το πόδι του, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Ο Τζέγκο γνωρίζει ότι χρειάζεται τον… χρόνο του για είναι απολύτως έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Είναι από τους παίκτες που θα χρειαστεί ειδική διαχείριση στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας και στην πορεία θα φανεί εάν θα είναι σε θέση να προλάβει τα πρώτα φιλικά της ομάδας στο εξωτερικό. Όλα θα εξαρτηθούν από την πρόοδο της αποθεραπείας του.

Πάντως και μόνο ότι είναι παρών στα 3-5 Πηγάδια λέει πολλά…

To Top