Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απήλλαξε την Αρναία για το ματς με Άρη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απήλλαξε τον Απόλλωνα Αρναίας για τον αγώνα με τον Άρη που έγινε στις 29 Μαρτίου στη Χαλκιδική.

Αναλυτικά οι αποφάσεις για τον 1ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής:

– Απαλλάσσει την εγκαλουμένη ομάδα Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ Μ.Γ.Ο. από την κατηγορία (αγώνας Γ΄ Εθνικής Απόλλων Αρναίας-Άρης στις 29/3).

-Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 26-04-2015, μεταξύ των σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΣ και ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ υπέρ του δεύτερου σωματείου με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3). Αφαιρεί από το σωματείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΣ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΣ από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

To Top