ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η περίπτωση Μπαζούρ που δεν είναι από τη La Liga

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μάλιστα από το πρωτάθλημα της La Liga. Τουλάχιστον αυτό βγαίνει από την Αλκμήνης. Ωστόσο οι κιτρινόμαυροι φέρεται να εξετάσουν κι άλλες περιπτώσεις μιας και έχουν μείνει με τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο ως βασικούς για τη θέση των στόπερ.

Μία εξ αυτών είναι του Ρίτσεντλι Μπαζούρ όπως σας είχαμε αναφέρει στο PRESSARIS. Του πρώην παίκτη της Φίτεσε, ο οποίος έχει δεχτεί κρούση από τον Άρη.

Κυκλοφορεί… ελεύθερος και πρόκειται για ένα σύγχρονο στόπερ με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως 6άρι. Έχει χρηματιστηριακή αξία 5.000.000 ευρώ, πρώην διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας, ενώ έκανε μια γεμάτη σεζόν στην Φίτεσε (43 ματς – 3294 λεπτα – 2 γκολ – 3 ασίστ)

Έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας (Κ13, Κ15, Κ16, Κ17, Κ19, Κ21), ενώ είναι προϊόν της Ακαδημίας της Αιντχόφεν.

Μόλις έκλεισε τα 16 του χρόνια μεταπήδησε στην Ακαδημία του Άγιαξ (Νοέμβριος του 2012) και μετά από μόλις 1,5 χρόνο στην πρώτη ομάδα πουλήθηκε (Δεκέμβριο του 2016) αντί 12.000.000 στην Βόλφσμπουργκ. Στους “λύκους” όμως, ο Μπαζούρ δεν καθιερώθηκε και στο μισό της δεύτερης σεζόν του εκεί άρχισε να στέλνεται δανεικός. Πρώτα στην Πόρτο, μετά στην Ουτρέχτη για να πουληθεί τελικά το καλοκαίρι του 2019 στην Φίτεσε αντί 1.500.000 ευρώ!

Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες μέρες να υπάρχουν εξελίξεις όσο μόνο για τον Μπαζούρ αλλά και για άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Άρη.

To Top