ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Περιφέρεια “καθορίζει” τον ρόλο του Χαριστέα στον Άρη!

Ο Άγγελος Χαριστέας εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος και μάλιστα μέσα στην πρώτη τριάδα, με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα και ετοιμάζεται να παίξει “μπάλα” σε ένα νέο γήπεδο, αυτόν της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μια νέα πρόκληση για τον ίδιο, όπου σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά, μια και όπως έχει τονίσει ο ίδιος διαθέτει την όρεξη, ενώ έχει γενικότερες γνώσεις και εμπειρίες στο κομμάτι του αθλητισμού.

Πέρα από την δράση του αυτή, όμως, ο Χαριστέας έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα για την συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης και τον Θοδωρή Καρυπίδη, μετά από αρκετές συζητήσεις που έχουν γίνει, όπου επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία.

Ο Χαριστέας είναι ξεκάθαρα προ των πυλών του Άρη, όμως, ο ακριβής ρόλος του στους κιτρινόμαυρους, που θα έχει ουσία και δεν θα είναι διακοσμητικός (κάτι που το ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή) θα καθοριστεί από το “χαρτοφυλάκιο” που θα αναλάβει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ήδη ενημερώνεται για πολλά θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια και τους αρμόδιους οργανισμούς και μετά την τελική συζήτηση που θα έχει τον Απόστολη Τζιτζικώστα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αυτό θα δρομολογήσει και τις μετέπειτα εξελίξεις για τον Άρη.

To Top