ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή αρχική ενδεκάδα: Η επιστροφή του Γκάμα και η εμπιστοσύνη

Ο Μπρούνο Γκάμα ξεκουράστηκε μεσοβδόμαδα στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Άρη, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν προτίθεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές και δεν αποκλείεται αυτή του Πορτογάλου να είναι ίσως και η μοναδική.

Η εικόνα του Άρη την περασμένη Πέμπτη, τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” πήραν εύκολα την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου, με δεύτερη νίκη, απέναντι στον Αστέρα, με το ίδιο μάλιστα σκορ (2-0).

Έτσι λοιπόν, στο τέρμα αναμένεται να είναι για δεύτερο σερί ματς ο Κουέστα, με τον Σούντγκρεν δεξιά και τον Σάκιτς αριστερά. Δεληζήσης και Ροζ δεν είχαν κανένα πρόβλημα την περασμένη Πέμπτη και ίσως παραμείνουν ως δίδυμο και σήμερα. Από εκεί και πέρα, ο Σάσα θα είναι σίγουρος στην μεσαία γραμμή, με τον παρτενέρ του να… παίζεται, ανάμεσα σε Ματίγια και Τζέγκο.

Ο Ματέο θα αγωνιστεί στα δεξιά της επίθεσης, αριστερά ο Γκάμα με τον Μπερτόγλιο πίσω από τον Μάνο που έχει το προβάδισμα αντί του Μήτρογλου.

 

To Top