ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΟΦΗ, τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι πολλές και ο Τόλης Τερζής ετοιμάζεται να κάνει κάποιες κινήσεις για να ενισχύσει τον χώρο του κέντρου.

Ο Ετέμπο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και από κει και πέρα, υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός ο Λούκας Ρουπ.

Ο Γερμανός μετράει ήδη δυο συμμετοχές, αλλά ως αλλαγή και μόλις με 37′ αγωνιστικά λεπτά και όλα δείχνουν ότι θα είναι από τις βασικές επιλογές του Έλληνα τεχνικού στη “μάχη” της Κρήτης, ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Άρης λογικά θα πάει σε μια τριάδα στον χώρο του κέντρου με Ετέρμπο, Ρουπ και Νταρίντα. Με δεδομένο ότι ο Χουάν Ιτούρμπε παραμένει στα… ρηχά νερά, θα υπάρξει αλλαγή στα άκρα της επίθεσης. ¨Ολα δείχνουν ότι στο δίλημμα Ματέο Γκαρσία ή Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Αργεντίνος έχει σαφές προβάδισμα με δεδομένο ότι ο Έλληνας επιθετικός θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο για να μπει στην τροχιά της αρχικής ενδεκάδας.

Από κει και πέρα, η επιλογή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης είναι η επικρατέστερη έναντι του Αντρέ Γκρέι, με τον Λουίς Πάλμα να είναι ο τρίτος της… επιθετικής παρέας που θα σηκώσει το βάρος της αποτελεσματικότητας.

Μια από τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο παιχνίδι της Κρήτης από τον Τόλη Τερζή, αναμένεται να είναι στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ο Πίρσμαν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχή ενδεκάδα, αντί του Μαζικού, που βρέθηκε στους πρώτους έντεκα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στη δεξιά πλευρά ο Οντουμπάτζιο δύσκολα θα χάσει τη θέση του βασικού κόντρα στον ΟΦΗ.

Με αυτά τα δεδομένα η ενδεκάδα του Άρη αναμένεται να αποτελείται από τους: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Ενκουλού, Ετέμπο, Νταρίντα, Ρουπ, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά και Πάλμα.

To Top