Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Άρη…

Μέρος των σκέψεών του όσον αφορά τις ενδεκάδες με τις οποίες θα αντιμετωπίσει τους επόμενους αντιπάλους του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη έχει φανερώσει ο Πέδρο Μαρτίνς. 

Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν αύριο κόντρα στον Άρη αναμένεται να παίξουν και στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, την εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Λάζαρο στα πλάγια της επίθεσης. Ρόλο επιτελικού μέσου θα αναλάβει ο Φορτούνης. Ο Λάζαρος μπορεί να παίξει και ως επιθετικός, εκτός αν παίξει ο Μάνος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψει ο Τουρέ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ανέβασε ρυθμούς και υπολογίζει για το αυριανό ματς με τον Άρη. Στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανό να ταξιδέψει και ο Χασάν, ο οποίος μοιάζει με θηρίο στο κλουβί και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

To Top