ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πιθανή επιστροφή Τσουμάνη “λύνει” τα χέρια του Αναστόπουλου….

Στα δύο τελευταία μας του Άρη με Αγιονέρι και Λαγκαδά ο μόνιμος προβληματισμός του Νίκου Αναστόπουλου ήταν η αναπλήρωση του κενού που δημιούργησε η απουσία του Νίκου Τσουμάνη.

Ο 25χρονος μπακ έμεινε εκτός δράσης εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και από τη στιγμή που δεν υπήρχε εναλλακτική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, η μετατόπιση στη θέση του Ραούλ Μπράβο στο πρώτο ματς και του Κώστα Καζναφέρη ανάγκασε τον “Αναστό” να διαφοροποιήσει τα πλάνα του αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Αύριο, ο Τσουμάνης αναμένεται σιγά-σιγά να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων για να διαπιστωθεί εάν μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Νέστο στη Χρυσούπολη.

Εφόσον υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, εάν κρίνει ο κόουτς του Άρη ότι μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Μία ενδεχόμενη επιστροφή του “λύνει” τα χέρια του “Αναστό”, ο οποίος μπορεί να επιστρέψει στην ενδεκάδα που επέλεξε από την αρχή του πρωταθλήματος.

To Top