Η πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού για το “Κλεάνθης Βικελίδης”

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς άγχος απέναντι στον Άρη στο αποψινό παιχνίδι (21:00) του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα μεσοβδόμαδα μέσα στην Τούμπα και πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα ή δεν έχουν παίξει πολύ.

Εκτός αποστολής είναι οι λόγω μικροπροβλημάτων οι Μπα, Σισέ, Μανωλάς και Ονιεκούρου, ενώ δεν βρίσκεται ούτε ο Φορτούνης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα. Παίρνουν ανάσες Λαλά, Μαντί, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ. Παράλληλα, πρόκειται να δοθούν ευκαιρίες σε Μπαγκαλιάνη, Κινκουέ.

Η αποστολή: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Κινκουέ.

Μια πιθανή 11άδα για τον Ολυμπιακό είναι η εξής: Τζολάκης, Βρουσάι, Παπαδόπουλος, Κινκουέ, Καρμπόβνικ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Λόπες, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί σε σχηματισμό 4-2-3-1.

To Top