Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο “Απόστολος Νικολαΐδης” στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα πάει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την ίδια συνταγή όπως και στα ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία.

Δηλαδή μια πιθανή 11άδα είναι η εξής σε σχηματισμό 1-4-3-3, με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ θα είναι η τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς. Αϊτόρ και Παλάσιος θα είναι στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή αυτής ο Ιωαννίδης.

Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη

Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αποψινό ματς της Λεωφόρου απέναντι στον Άρη (05/01, 21:30).

Όπως σε όλες τις ομάδες τα κρούσματα κορωνοϊού φέρνουν αλλαγές στις 11άδες των προπονητών, κάτι που αναμένεται να γίνει και σε εκείνη του Παναθηναϊκού.

Η απουσία των Ρούμπεν και Μαουρίσιο φέρνει μετά από τέσσερα ματς στο βασικό σχήμα τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στα χαφ. Βασικός αναμένεται να είναι και ο Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ, που επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά τις 22 Νοεμβρίου και τον αγώνα με τη Λαμία. Ακόμη ο τρίτος άξονα στο 4-3-3 των Πράσινων θα είναι ο Βιγιαφάνιες.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται πολλές αλλαγές, καθότι επανέρχεται στην αριστερή πλευρά και ο Χουάνκαρ, που απουσίασε την τελευταία στιγμή από τη ρεβάνς της 23ης Δεκεμβρίου στο Βόλο λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Ισπανός μπακ μαζί με τους Φακούντο Σάντσες, Φραν Βέλεθ και Μπαρτ Σένκεφελντ θα συνθέσουν την αμυντική γραμμή μπροστά από τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ στα “φτερά” της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Αϊτόρ και Σεμπαστιάν Παλάσιος. Στη δε κορυφή, θα ξεκινήσει ο Φεντερίκο Μακέντα.

Την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη συνθέτουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Βιτάλ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ιωαννίδης και Μακέντα. Εκτός έμειναν ακόμα οι Μπουζούκης (ίωση), Κουρμπέλης και Αγιούμπ.

To Top