Η πιθανή 11άδα του Παναιτωλικού απέναντι στον Άρη

Ο Παναιτωλικός «συγκατοικεί» με τον Βόλο στην 11η θέση έχοντας μαζέψει δύο βαθμούς περισσότερους από Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα. Την προηγούμενη εβδομάδα το πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αποτέλεσμα με το οποίο μπήκε τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγώνων που «έτρεχε» από τις 2 του περασμένου Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του Αγρινίου έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα 7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Γιάννη Πετράκη να μην έχει στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση τους τραυματίες Οικονόμου και Μπαλντασάρα. Από την άλλη, ο Ντίαζ επέστρεψε μετά από καιρό σε αποστολή της ομάδας, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Άπαντες στην ομάδα, αναμφίβολα θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και στην επερχόμενη αναμέτρησή τους με την Athens Kallithea (17/1, 15:00) για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Μια πιθανή 11άδα για το σημερινό παιχνίδι από τον κ. Πετράκη είναι η εξής: Καπίνο, Λιάβας, Μαλής, Μλάντεν, Μπ. Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Τσιγγάρας, Χουάνπι, Φ. Ντουάρτε, Καρέλης.

To Top