Η πιθανή 11άδα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Άρη

“Μάχη” πλέι οφ σήμερα στα Γιάννενα, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Άρη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ομάδα του Ηρακλή Μέταξα προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στο Αγρίνιο (1-0) επί του Παναιτωλικού και βρίσκεται 5η θέση με 33 βαθμούς, ενώ οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την εντός έδρας ήττα (0-2) από το Βόλο και βρίσκονται στην 8η θέση με 29 βαθμούς, περιμένοντας σήμερα τη δικαίωση και την επιστροφή των κλεμμένων 6 βαθμών τους.

Στα πλάνα του κόουτς του ΠΑΣ για το σημερινό ματς, ο Περέα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή ενώ ήταν αμφίβολο λόγω του τραυματισμού του στο χέρι και το παραλίγο χειρουργείο, ενώ εκτός είναι οι Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι και Κόντε.

Ο Ηρακλής Μεταξάς έχρισε ως φαβορί τον Άρη όσο προβλήματα κι αν έχει: «Όπως κάθε αντίπαλο έτσι βλέπουμε κι αυτό το ματς. Εγώ κοιτάζω τον αντίπαλο, τις δυνάμεις και βλέπω ότι ο Άρης δεν πάει να ‘χει όσα προβλήματα έχει, είναι δυνατή ομάδα. Κι εμείς είχαμε πολλά προβλήματα την περασμένη εβδομάδα και ελλείψεις. Για εμένα είναι και πάλι ο Άρης το φαβορί και θα δούμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε», ενώ πήρε μαζί του την εξής αποστολή: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Ρίζος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Τέλος όσον αφορά μια πιθανή 11άδα αυτή θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα είναι η εξής: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ, Μίνα, Παντελάκης.

To Top