ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανότερη 11άδα του Άρη με στόχο την τρίτη σερί νίκη

Τα πλάνα του Άκη Μάντζιου και το επικρατέστερο αρχικό σχήμα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (05/12, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδής».

Μία σίγουρη αλλαγή θα περιλαμβάνει η βασική 11άδα του Έλληνα προπονητή του Άρη απόψε, καθώς ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα αντικαταστήσει τον Εντιαγέ που είναι τιμωρημένος.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι Ντένις αντί του τραυματία Κουέστα, ο οποίος επιστρέφει σε παιχνίδι πρωταθλήματος, μετά την 2η αγωνιστική και την αναμέτρηση της Νίκαιας με τον Ιωνικό.

Στο κέντρο της άμυνας για ένα ακόμη παιχνίδι οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, καθώς ο Βραζιλιάνος έδειξε έτοιμος στις τελευταίες προπονήσεις.

Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ για το αριστερό το προβάδισμα είναι για τον Κρίστιαν Γκάνεα, αν και ο Λούμορ είναι… αουτσάιντερ γι αυτή θέση, όμως συγκεντρώνει τις δικές του ελπίδες.

Στα χαφ θα παίξουν οι Σάσα και Τζέγκο θα είναι τα αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Μπερτόγλιο.

Όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης, τρεις παίκτες ερίζουν για τις δύο θέσεις, με τους Ματέο Γκαρσία, Ντάνιελ Μαντσίνι και Μπρούνο Γκάμα να έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Οι δύο πρώτοι πάντως έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αρχίσουν το ματς.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

 

To Top