Η πιθανότητα «σιωπηρής» παρατάσης σε ΕΠΟ – Λίγκα για την αναδιάρθρωση

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Υφυπουργείο Αθλητισμού ενδέχεται να δώσει μία «σιωπηρή» παρατάση σε ΕΠΟ – Λίγκα μέχρι την άλλη Τετάρτη για την αναδιάρθρωση. Αποστέλλεται έγγραφο την Πέμπτη, συνάντηση την Δευτέρα και Δ.Σ. στην ΕΠΟ την Τρίτη. Στην ατζέντα και η έκθεση της FIFA.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι πληροφορίες θέλουν τις ΕΠΟ – Λίγκα να στέλνουν σχετικό έγγραφο για την αναδιάρθρωση στον Υφυπουργό ακόμα και την Πέμπτη και ότι θα γίνει μία συνάντηση των ποδοσφαιρικών θεσμών με τον Βασιλειάδη για την ερχόμενη Δευτέρα. Επίσης ότι θα τους δοθεί μία «σιωπηρή» παράταση έως την προσεχή Τετάρτη καθώς την Τρίτη υπάρχει Δ.Σ. που θα συζητήσει την εισήγηση – πρόταση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Για την Πέμπτη δεν είναι εφικτό να γίνει συνάντηση καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει υποχρεώσεις εκτός Αθηνών. Υπάρχει ίσως ένα… παραθυράκι για επαφή την Παρασκευή.
Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για την ΕΕΠ: Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με αντικείμενο την προτεινόμενη τροπολογία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, αναφορικά με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA, UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.
Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν για το σχέδιο  αναδιάρθρωσης που θα εισηγηθούν στον Υφυπουργό σε συνάντηση που θα έχουν σύντομα μαζί του.
Από εκεί και πέρα επί τάπητος επρόκειτο να τεθεί και άλλο ζήτημα. Αυτό αφορά στην έκθεση της FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
To Top