Η πιο “δυνατή” εικόνα: Η αγκαλιά του Σκόλα με τον Τζινόμπιλι! (photos)

Μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου ημιτελικού απέναντι στη Γαλλία, ο Λουίς Σκόλα έτρεξε στην πρώτη σειρά των επισήμων για να αγκαλιάσει τον Μανού Τζινόμπιλι! Καρέ – καρέ η αγκαλιά των δύο σπουδαίων της Αργεντινής!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η Αργεντινή επέστρεψε σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 2002, τότε που είχε αντιμετωπίσει την Γιουγκοσλαβία στην Ινδιανάπολη. Μετά από 17 χρόνια, οι “γκαούτσος” είναι πάλι εκεί, να διεκδικούν το χρυσό μετάλλιο, με τον Λουίς Σκόλα να είναι ο μοναδικός από εκείνη την παρέα που συνεχίζει!

Ο αρχηγός, ο παίκτης – σύμβολο αυτής της ομάδας, ο καλύτερος όλων των εποχών όπως τον χαρακτήρισε ο Αντρές Νοτσιόνι, έτρεξε μετά το τέλος του ημιτελικού με τη Γαλλία, για να αγκαλιάσει τον Μανού Τζινόμπιλι στην πρώτη σειρά των επισήμων. Ο βετεράνος γκαρντ δεν μπορούσε να μπει στο γήπεδο, δεν επιτρεπόταν. Γι αυτό, ο Λουίς Σκόλα πήρε την κατάσταση στα χέρια του, έτρεξε προς τον δακρυσμένο πρώην συμπαίκτη του για να τον αγκαλιάσει και μαζί να προσφέρουν την πιο “δυνατή” εικόνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, μέχρις αυτή την στιγμή.

To Top