Η παρουσία του Φοιρού χωρίς (πολλά) λόγια και με τα… στοιχειώδη!

Όταν μια ομάδα, όπως είναι ο Άρης, έχει υποστεί τον τρίτο και πιο πικρό από ποτέ υποβιβασμό της, με μια, δυο καλές εμφανίσεις, δεν μπορεί να γίνουν ιδιαίτερες αναφορές. Ειδικά όταν… αγνοείται η νίκη.

Είναι γεγονός ότι μετά την εντός ήττα από τον Εργοτέλη, όταν και επισφραγίστηκε μαθηματικά ο υποβιβασμός κι αποχώρησε ο Σούλης Παπαδόπουλος, η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Αστέρα, προσπάθησε και είχε ένα σχετικά καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχασε με 1-0 από τους μόνιμους πρωταθλητές με γκολ στο 84′, και έμεινε στο 2-2 στην Τρίπολη. Άλλες φορές θα ήταν απλά τα… στοιχειώδη αποτελέσματα.

Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια, αλλά είναι γεγονός ότι η πιο ενεργή παρουσία του Γιώργου Φοιρού, όπου προτιμάει τα… καθόλου λόγια και τις στοιχειώδεις πράξεις αποτέλεσαν τα σημεία αναφοράς. Σίγουρα, οι παίκτες δεν έχουν τίποτα να χάσουν πια, παίζουν χωρίς άγχος, αλλά επί της ουσίας, είναι φανερό ότι έμειναν στην άκρη τα πολλά λόγια. Γίνονται τα… στοιχειώδη με αυτό το ρόστερ.

Είναι στιγμές που γίνεται φανερό ότι η… εμμονή στον Σούλη Παπαδόπουλο, τελικά αποδείχθηκε λανθασμένη.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Άρη για πρακτικούς λόγους δεν δηλώνεται ως πρώτος προπονητής (ρόλο που ανέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος), αλλά επί της ουσίας είναι αυτός που έχει την ευθύνη της ομάδας και προσπαθεί από την πλευρά του να διασώσει ό,τι σώζεται σε επίπεδο αξιοπρέπειας. Και μέχρι στιγμής στα δυο αυτά παιχνίδια, με τη συνδρομή του Κυριάκου Μπιμπισίδη και Δημήτρη Μπουγιουκλή υπάρχει μια θετική εικόνα.

To Top