ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η πιο κρίσιμη βδομάδα για την άρση του απαγορευτικού – Παραμένουν λίγες οι πιθανότητες

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στη διάρκεια της βδομάδας θα γίνει (ίσως) η πιο σοβαρή προσπάθεια άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών από τον Δημήτρη Γουλιέλμο, διότι πλέον τα χρονικά περιθώρια για αναμονή ως προς την στελέχωση του ρόστερ εξαντλήθηκαν.

Κατά πάσα πιθανότητα αύριο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Βίκτορ Σανικίτζε, προκειμένου να έχει δια ζώσης συζητήσεις με τον Γουλιέλμο για τον προτεινόμενο διακανονισμό της οφειλής της ΚΑΕ στο πρόσωπό του. Και μόνο το ότι ο Σανικίτζε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη είναι ένα δεδομένο ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά το θέμα είναι να προκύψει συμφωνία ως προς τον διακανονισμό.

Ο Γουλιέλμος θα επιχειρήσει να έχει τελικές συζητήσεις και με τους Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Ντέβιν Μαρμπλ, ώστε να τους πείσει να αποδεχθούν τις προτάσεις της ΚΑΕ, κάτι που αν επιτευχθεί θα βγάλει τον Άρη από τον εγκλωβισμό των ban.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε αυτή τη στιγμή μπορεί να πει κανείς ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Άρη, ωστόσο αν και αυτή τη βδομάδα δεν υπάρξει εξέλιξη, τότε είναι βέβαιο ότι ο σχεδιασμός του Σούλη Μαρκόπουλου θα αφορά παίκτες που μπορεί να πάρει η ομάδα του υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών.

To Top