Η πιο κρίσιμη μέρα για την υπόθεση Σουμπίνιο!

Η πιο κρίσιμη μέρα για την υπόθεση Σουμπίνιο και την εξέλιξή της είναι η σημερινή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης θα βρεθεί στην Αθήνα για την κλήρωση του πρωταθλήματος, για το διοικητικό συμβούλιο και τη γενική συνέλευση της Λίγκας, αλλά έχει έναν μεγάλο στόχο: Να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα!

Ο Σουμπίνιο προπονήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Περιμένει και αυτός να μάθει τι θα γίνει με το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό το οποίο ολοκληρώνεται του χρόνου, αλλά από τη στιγμή που δεν είναι στα πλάνα του Μίτσελ, όλα δείχνουν ότι θα μείνει ελεύθερος. Από τη θεωρία η πράξη απέχει πολύ και γι’ αυτό ο Άρης θα πρέπει να κινηθεί με πολύ λεπτούς χειρισμούς στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα.

Έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του στον ίδιο τον παίκτη, έχει γίνει μια κουβέντα με τον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να περιμένει τις αποφάσεις άλλων, γιατί ο Σουμπίνιο δεν είναι ελεύθερος. Το ιδεατό σενάριο είναι να τον αφήσει ο Ολυμπιακός ελεύθερο και ο Σουμπίνιο να αποδεχθεί την πρόταση που έχει από τον Άρη, αλλά οι κίτρινοι δεν θα πουν όχι στο ενδεχόμενο δανεισμού, γιατί θεωρούν πως ο παίκτης μπορεί να κάνει την διαφορά.

 

To Top