Η πλευρά Τζέιμς ψάχνει σημείο επαφής με τον Άρη!

Μέχρι τις 6 το απόγευμα θα πρέπει ο Άρης να καταθέσει τα υπομνήματά του στην FIBA για την υπόθεση του Ντομινίκ Τζέιμς. Μην αποκλείσει, όμως, κανείς το ενδεχόμενο να μην πάει τελικά η υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, γιατί η πλευρά του παίκτη ήρθε σε επαφή με την ομάδα σε μια προσπάθεια να βρει επαφή για συμβιβαστική λύση!

Ο εκπρόσωπος του Τζέιμς, Ράντε Φιλίποβιτς επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη σε μια προσπάθεια να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να μπορέσει ο παίκτης να παίξει στην Παρτιζάν. Στην ουσία, αυτή η κίνηση έχει να κάνει με την “πίεση” που υπάρχει στην πλευρά του παίκτη για να τελειώνει η ιστορία και να πάρει το letter of clearance από τον Άρη.

Οι κίτρινοι περιμένουν να ακούσουν την πρόταση είτε της Παρτιζάν, είτε της πλευράς του παίκτη για την… αποζημίωση. Τόσο απλά είναι τα πράγματα στην υπόθεση. Αν ο Άρης ικανοποιηθεί οικονομικά, θα αφήσει ελεύθερο τον Τζέιμς, που έφυγε αδικαιολόγητα. Αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, θα κρίνει η FIBA ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο.

Αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει και νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, που βρίσκονται πλέον σε διαπραγματεύσεις… Αυτό από μόνο του μήπως αποδεικνύει αν ο Τζέιμς έφυγε χωρίς λόγο από την ομάδα;

Θέμα… επιστροφής του Τζέιμς στον Άρη δεν υπάρχει. Και πως να υπάρξει άλλωστε όταν ένας παίκτης εγκατέλειψε χωρίς λόγο την ομάδα με την οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο;

To Top