ΑΠΟΨΕΙΣ

Η “πληγή” των χρεών, η βοήθεια από “τρίτους” και ο αγώνας που πρέπει να κερδηθεί

 Ο Άρης μάχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη για να πετύχει αγωνιστικά τους στόχους του αλλά συγχρόνως η διοίκηση της ΚΑΕ προσπαθεί να ” θεραπεύσει ” την ομάδα από την γάγγραινα των χρεών λόγω του παρελθόντος τόσο προς τρίτους (αυτά έχουν μειωθεί σημαντικά ) αλλά κυρίως προς το δημόσιο.

Κάθε μήνα βάσει της ρύθμισης που ήδη υπάρχει χρειάζεται να πληρώνεται ένα ποσό της τάξεως των 40.000-50.000 ευρώ (ετησίως 500.000 ευρώ ,δηλαδή περίπου ακόμη ένα μπάτζετ  για να μην βγει από αυτήν . Και μέχρι τώρα με θυσίες οι άνθρωποι που είναι στο τιμόνι της ΚΑΕ με την βοήθεια κάποιων λίγων Αρειανών επιχειρηματιών και του κόσμου που γεμίζει το γήπεδο σε κάθε σχεδόν εντός έδρας παιχνίδι ανταποκρίνονται με επιτυχία σ’ αυτήν την υποχρέωση.

Ελπίδα τους είναι να υπάρξει στο μέλλον μια νέα ρύθμιση από την πολιτεία για να μειωθεί αυτό το ποσό μηνιαία σε τέτοιο επίπεδο που δεν θα χρειάζεται να ματώνουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ για να το αποπληρώνουν και να μπορούν να βάζουν κάποιο παραπάνω ποσό για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ομάδας.

Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια είδηση περ;i οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας απο ομάδα επιχειρηματιών, κάτι που έφερε ευφορία στον κόσμο του Άρη που ζητά εδώ και τώρα αλλαγές παικτών αφού θα υπάρξει οικονομική άνεση, θέλουμε να κάνουμε μια διευκρίνηση για να μην δημιουργούνται υπέρμετρες προσδοκίες.

Ναι υπάρχουν αυτοί την στιγμή επτά Αρειανοί επιχειρηματίες που πιστεύουν ότι από το καλοκαίρι θα γίνουν είκοσι που θα βάζουν (εφόσον μαζευτούν οι είκοσι) ένα ποσό 200.000 -300.000 ευρώ τον χρόνο.

Την φετινή χρονιά η βοήθεια τους θα είναι πολύ μικρότερη . Σημαντική η προσπάθεια και βοήθεια τους και μπράβο γι αυτό ( δείχνουν έμπρακτα την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα ) αλλά μην νομίζει ο κόσμος ότι ήρθαν οι κροίσοι που θα δώσουν οριστική λύση στο οικονομικό και θα ξανακάνουν έναν Άρη ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ με μπάτζετ εκατομμυρίων .

Ας πάμε στο αγωνιστικό και ας δούμε την συνέχεια . Η ομάδα έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με το Μαρούσι . Σε άλλες εποχές θα προσφερόταν για μια καλή προπόνηση όμως η κόπωση απο τα συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη σε συνδυασμό με τον τραυματισμούς και τις απουσίες βασικών παικτών το κάνει αρκετά δύσκολο .

Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε γιατί πέρα από τους βαθμούς θα είναι και μια ψυχολογική ένεση για την ομάδα που τόσο χρειάζεται μετά τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα εντός και εκτός συνόρων για την δύσκολη συνέχεια αφού ακολουθούν οι αγώνες με Γκράν Κανάρια (εκτός) και Περιστέρι (εντός).

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top