ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η πολλαπλή σημασία (και αξία) της νίκης κόντρα στον Πανιώνιο

Μια ματιά στη βαθμολογία και το πρόγραμμα αν ρίξει κανείς, θα διαπιστώσει γιατί το σημερινό παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο είναι αυτό που μπορεί να τον βάλει σε άλλη τροχιά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι στο ξεκίνημα του 2019 ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Μετρούσαν δύο νίκες σε 11 αγώνες, προέρχονταν από δύο οδυνηρές ήττες, με τον Χολαργό στη λήξη του παιχνιδιού και με την Κύμη που το +17 έγινε -18 σε 16 λεπτά.

Αντέδρασαν, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, πέτυχαν τρεις σερί νίκες, έφτασαν τις πέντε και πλέον έχουν πέντε ομάδες κάτω από αυτούς στη βαθμολογία (Λαύριο, Πανιώνιος, Κύμη, Ρέθυμνο, Κολοσσός).

Από αυτές έχουν κερδίσει τις τρεις, έχουν 2-0 το Λαύριο και σήμερα θέλουν να πάρουν τη νίκη με τον Πανιώνιο, για να φτάσουν τις έξι στο πρωτάθλημα και οριστικά να απεμπλακούν από τις περιπέτειες.

Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα. Αν μάλιστα η νίκη έρθει και με την κάλυψη της διαφοράς από την ήττα στον πρώτο γύρο (70-66), τότε οι κίτρινοι θα έχουν πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με δύο ομάδες και θα έχουν να παίξουν με Κολοσσό, Ρέθυμνο στο Παλέ, ομάδες που κέρδισαν εκτός έδρας.

Με έξι νίκες και διακοπή ενός μήνα, οι κίτρινοι θα έχουν την ευκαιρία να ανασυνταχθούν και θα έχουν αλλάξει τροχιά, διότι θα κοιτούν περισσότερο προς τα πάνω και λιγότερο προς τα κάτω στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

To Top