ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η προετοιμασία του Κισσαμικού ενόψει Άρη είχε βροχή, αλλά και… τούρτα (photos-video)

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο γήπεδο του Μακεδονικού Μικρού Μοναστηριού συνεχίστηκε η προετοιμασία του Κισσαμικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (12/03, 15:00) με αντίπαλο τον Άρη, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση: “Στο πρόγραμμα, που διεξήχθη υπό βροχή, δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια κατοχής και στα τελειώματα των φάσεων.

Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί ξανά στο ίδιο γήπεδο, το πρωί του Σαββάτου (11/03)”.

Την ίδια ώρα μετά τα γενέθλια του Νέστορα Γκέκα και την έκπληξη που του επεφύλασσαν οι συμπαίκτες του και η υπόλοιπη ομάδα, ήταν η σειρά του Δημήτρη Πολίτη να έχει ανάλογη αντιμετώπιση.

Η.. έκπληξη καθυστέρησε λίγο, καθώς την Τετάρτη (8/3) η ομάδα έπρεπε να επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη μετά το ματς με τα Τρίκαλα και τελικά ο Πολίτης έσβησε τα κεράκια του μετά το γεύμα της Πέμπτης (9/3).

«Χθες λόγω του αγώνα με τα Τρίκαλα και του ταξιδιού στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρξε η δυνατότητα για να δοθούν κι επίσημα οι ευχές στον Πολίτη για τα γενέθλιά του. Οπότε το… τελετουργικό έγινε σήμερα μετά το βραδινό γεύμα!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

 

To Top