ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η προετοιμασία των ομάδων πριν μπουν ξανά στο γήπεδο θα είναι πιο απαιτητική από την καλοκαιρινή!

Προς τα τέλη του Απριλίου θα συνεδριάσει εκ νέου η Super League με νέα τηλεδιάσκεψη των 14 ΠΑΕ, προκειμένου να αποφασιστεί αν και πότε θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Το σίγουρο είναι πως οι ομάδες θα ζητήσουν το λιγότερο τρεις εβδομάδες για να μπορέσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα οι ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία τους αυτή θα θυμίζει… καλοκαίρι, όπως οι θερινές προετοιμασίες, μόνο που η συγκεκριμένη θα είναι πολύ πιο δύσκολη.

Κι αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος λόγω κορωνοϊού, διεκόπησαν τα πρωταθλήματα πριν μπουν στην τελική ευθεία και φυσικά οι προπονήσεις τους, οι ατομικές, γίνονται μέσα στο σπίτι και ούτε καν σε γυμναστήρια.

Άρα, γίνεται αντιληπτό πως θα χρειαστεί περαιτέρω χρόνος για να είναι σε θέση να παίξουν παιχνίδια που αυτή τη φορά δεν θα είναι η απαρχή μίας νέας σεζόν, αλλά θα κρίνουν κόπους μίας σεζόν, καθώς θα κριθούν από τα αυτά τα ματς, ευρωπαϊκά εισιτήρια, Πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γίνουν και φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων, στο διάστημα που θα έχουν για να προετοιμαστούν και πάλι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

To Top