ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος καταγράφει παράβαση της Λαμίας – Διαβάστε τι λέει

Το άρθρο 22 της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ 2016-17, ξεκαθαρίζει ότι  δεν έχει σημασία αν ο Ντουρμισάι της Λαμίας έχει ελληνικό διαβατήριο, αλλά το αν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος.

Η Λαμία, μάλιστα, φέρεται να μην έχει σταλεί έγγραφο στην Ε.Π.Ο. που ν’ αναφέρει ότι ο παίκτης αποποιείται τις συμμετοχές του με την εθνική Αλβανίας.

Οι ιθύνοντες της επιμένουν να εστιάζουν τον ΚΑΠ, όχι όμως στην προκήρυξη η οποία ξεκάθαρα καταγράφει την παράβαση της Λαμίας, με την χρησιμοποίηση έξι ξένων ποδοσφαιριστών!

Νομικοί κύκλοι στην Αθήνα επιμένουν ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League υπερέχει του ΚΑΠ, κάτι που σημαίνει πως η τιμωρία και η αφαίρεση βαθμών από τη Λαμία μοιάζει να είναι το επικρατέστερο γεγονός.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον, όπως είναι ο Άρης, έχουν περιθώριο εντός 48 ωρών (δηλαδή μέχρι και αύριο) να καταθέσουν ένσταση.

Διαβάστε εδώ τι λέει:

Άρθρο 22Συμμετοχή ποδοσφαιριστών –Προπονητές

Στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 θα μετέχουν υποχρεωτικώς για τις αδειοδοτημένες ομάδες σε όλη την διάρκεια του αγώνα έξι (6) ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα  να αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες. Ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα κάθε αδειοδοτημένης ομάδας: τρεις (3) ποδοσφαιριστές.

To Top