Η προπαγάνδα κράτησε μερικά λεπτά: Οπαδοί του ΠΑΟΚ δράστες και θύμα της επίθεσης στη Σταυρούπολη (video)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες δημοσιεύματα φωτογράφιζαν οπαδούς του Άρη να έχουν κάνει επίθεση σε οπαδό του ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη, ωστόσο η προπαγάνδα κράτησε μερικά λεπτά και έπεσε σαν… χάρτινος πύργος. Κι αυτό διότι η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πως η επίθεση με θύμα 26χρονο έγινε από οπαδούς της ίδιας ομάδας. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά τα οποία είναι καταδικαστέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, δράστες και θύμα φαίνεται να είναι υποστηρικτές της ίδιας ομάδας, ενώ πιθανολογείται ότι τα αίτια της επίθεσης ανάγονται σε μεταξύ τους διαφορές, με επίκεντρο τα οπαδικά.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν 7 με 8 άτομα, που βγήκαν από τρία οχήματα, πλησιάζοντας τον 26χρονου κι αφού τον χτύπησαν, άρπαξαν την τσάντα του με προσωπικά του αντικείμενα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν και συνέλαβαν για εμπλοκή στο περιστατικό τρεις άνδρες (21, 26 και 35 ετών) που φέρονται ως ιδιοκτήτες ή χρήστες των τριών αυτοκινήτων.

Όπως ανακοινώθηκε, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και ληστεία (κατά συναυτουργία και σε συνέργεια) παράβαση του νόμου περί όπλων και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές δραστηριότητες. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατόπιν αξιοποίησης του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού και επισταμένων αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, τρεις ημεδαποί 26, 35 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και ληστεία κατά συναυτουργία και σε συνέργεια, παράβαση του Νόμου περί όπλων και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι προαναφερόμενοι από κοινού με έτερους συνεργούς τους, μετέβησαν ξημερώματα χθες (10-04-2022) με 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, των οποίων είναι ιδιοκτήτες ή χρήστες κατά περίπτωση, στην περιοχή της Σταυρούπολης και με αφορμή οπαδικές διαφορές επιτέθηκαν σε βάρος 26χρονου ημεδαπού τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Επιπλέον, του αφαίρεσαν την τσάντα του που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε».

To Top