ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η προσήλωση που ζήτησε ο Ένινγκ ενόψει Ολυμπιακού και οι τελικές δοκιμές…

Η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στην τελική της ευθεία με τους “κιτρινόμαυρους” να προπονούνται σήμερα στο Νέο Ρύσιο.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδινής προπόνησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Μίχαελ Ένινγκ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο ματς με τους “ερυθρόλευκους” καθώς… αργεί ακόμα η ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, εκεί όπου δικαιολογημένο… στριφογυρίζει η σκέψη όλων στην ομάδα.

Ο Γερμανός γνωρίζει το επίπεδο δυσκολίας του κυριακάτικου αγώνα γι αυτό και θέλει να έχει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους στο 100%.

Στα θετικά το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, καθώς άπαντες είναι στη διάθεσή του.

Όσον αφορά τις τελικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα, αυτές ενδεχομένως να παρθούν σήμερα, διότι θα γίνουν κάποιες τελικές δοκιμές.

Σύμφωνα, όμως, με τα όσα έδειξε χθες, με εξαίρεση την επιστροφή του Χαβιέ Ματίγια στην αρχική ενδεκάδα, δύσκολα να υπάρξουν άλλες αλλαγές, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, το περασμένο Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Κι αυτό γιατί ο 54χρονος κόουτς θέλει να αξιοποιήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε οι βασικοί του πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους, προκειμένου να βρουν όσο το δυνατόν καλύτερα ρυθμό στο παιχνίδι τους.

To Top