Η προσήλωση του Κερούς και η… παρεμβολή Αλεξανδρή!

Την πεποίθηση του πως αυτός ο Άρης είναι ικανός για σπουδαία πράγματα εξέφρασε ο Σέρτζιο Κερούς στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Ο Αμερικανός με το γερμανικό διαβατήριο ήταν ο κορυφαίος των κίτρινων και αυτός που υπέγραψε την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2012.

«Η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», τόνισε ο 23χρονος παίκτης που αναφέρθηκε και στο παιχνίδι υποστηρίζοντας πως «ηταν ένας σκληρός αγώνας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και ο παίκτης με το Νο15 (σ.σ. Κόμματος) μας προκάλεσε ζημιές. Ευτυχώς μείναμε ενωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε ομάδα και φτάσαμε στη νίκη”.

Ερωτηθείς για τη διαρκή βελτίωση που παρουσιάζει η απόδοση του και απάντησε πως «κάθε μέρα που περνάει δουλεύω μαζί και προσπαθώ να παρουσιάζω πρόοδο χωρίς να επαναπαύομαι. Ο κ. Αλεξανδρής αλλά και ο κ. Μανωλόπουλος με βοηθούν πολύ και κάθε μέρα με συμβουλεύουν ώστε να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος. Το σκοράρισμα δεν είναι το παν. Το θέμα είναι να γίνεσαι καλύτερος. Ο πρόεδρος της ομάδας μου έχει πει πως θα πρέπει να κάνω βήματα εμπρός, να κοιτάω μπροστά και ότι έγινε στο παρελθόν”.

Ρωτήθηκε αν ήταν η σημερινή ήταν η καλύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα του Άρη και τι άλλο επιφυλάσσει στο μέλλον. Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δίνοντας την απάντηση. «Τον πρώτο του καιρό στην ομάδα είχε 24 λάθη και 2 πόντους. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Είναι υπάκουο παιδί, δουλεύει κι εμείς είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε, χαιρόμαστε πολύ», επεσήμανε ο «τίγρης». Ο Κερούς αρκέστηκε να συμπληρώσει πως «το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

To Top