ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η προσθήκη Γιάνκοβιτς δίνει επιπλέον κίνητρο και αυξάνει τον συναγωνισμό με Τζένκινς και Μαρμπλ

Η προσθήκη του Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι κίνηση που σαφώς ενισχύει το ρόστερ του Άρη με έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, σε καλή ηλικία και με κίνητρο, παράλληλα όμως αυξάνει και τον συναγωνισμό και δίνει επίσης κίνητρο σε δύο παίκτες που βρέθηκαν υπό κρίση, τον Μάικλ Τζένκινς και τον Ντέβιν Μαρμπλ.

Οι δύο Αμερικανοί κινήθηκαν κάτω του μετρίου μέχρι και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στα τρία επόμενα παιχνίδια έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν, ειδικά ο Μάικλ Τζένκινς, που ως πιο έμπειρος αντιλήφθηκε ότι θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα. Ο Ντέβιν Μαρμπλ μπορεί να μην πείθει ακόμα τον κόσμο του Άρη, ωστόσο είναι γεγονός έχει παρουσιάσει βελτίωση και δείχνει ότι προσπαθεί ακόμα περισσότερο για να μπει στο κλίμα της ομάδας.

Με την προσθήκη του Γιάνκοβιτς οι δύο Αμερικανοί δεν… παίζουν μόνοι τους για τις θέσεις στην περιφέρεια και είναι βέβαιο ότι η παρουσία του διεθνή φόργουορντ θα αυξήσει τον συναγωνισμό στις προπονήσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει και στην βελτίωση τους και στην εικόνα της ομάδας συνολικά.

To Top