ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η προσοχή του Άρη στο αυριανό ματς του Χαριλάου, ανακοινώνεται σήμερα η αποστολή ενόψει ΠΑΟΚ

Στο αυριανό εντός έδρας ματς έχει επικεντρώσει πλέον την προσοχή του ο Άρης, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου.

Μπορεί βαθμολογικά οι «κιτρινόμαυροι» να μην έχουν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη έχει ήδη επιτευχθεί -γνωρίζουν ήδη από τώρα πως θα δώσουν το πρώτο ματς για το Europa League στις 17/09 στον γ’ προκριματικό- όμως όπως έχει δείξει η ομάδα παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας.

Αυτό θα κάνει και αύριο ο Άρης, που υποδέχεται στις 19.15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Στο γήπεδο δε θα βρίσκεται ο κόσμος για ακόμα μία φορά εξαιτίας της κατάστασης με τον κορωνοϊό αλλά και του ξαφνικού «στοπ» που έβαλε η υγειονομική επιτροπή και παρά τη θετική έγκριση των 14 ΠΑΕ και του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίχαελ Ένινγκ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ενώ θα περιμένει να δει την κατάσταση του Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος είχε τραυματιστεί στο γόνατο πριν μια βδομάδα στο ματς του ΟΑΚΑ, έμεινε εκτός αποστολής στο Κύπελλο και τις τελευταίες δύο ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα, μετά την πρωινή προπόνηση του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Γερμανός προπονητής θα ανακοινώσει την 20μελή αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι, κάνοντας γνωστό αν θα συμπεριληφθεί σε αυτήν ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός καθώς επίσης και ο Γιάννης Φετφατζίδης!

To Top