Η προσοχή όλων αύριο στο Παλέ πρέπει να είναι στο “κόκκινο” !

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το αυριανό παιχνίδι του Άρη στο Αλεξάνδρειο με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, γιατί είναι πασιφανές ότι οι κίτρινοι έχουν μπει στο μάτι της ομοσπονδίας και των διαιτητών. Ήταν εξαρχής, αλλά μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο και το βίωσε ο Άρη με τον όρισμο του Καρακατσούνη…

Η ΚΕΔ, δηλαδή η ΕΟΚ, όρισε στο αυριανό παιχνίδι τον Βολιώτη διαιτητή που ήταν μέλος της τριάδας, η οποία αποφάσισε τη διακοπή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ενώ ο Στέλιος Συμεωνίδης, μέλος της ΚΕΔ, είχε κάνει δηλώσεις περί αλλαγής των διαιτητών στο παιχνίδι που θα συνεχιστεί, όρισε έναν εξ αυτών, στο αυριανό παιχνίδι, μάλιστα για τρίτη φορά μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

Τα φυντάνια της ελληνικής διαιτησίας διέκοψαν έναν αγώνα χωρίς να συμβεί το παραμικρό, όπως τελικώς διαπίστωσαν και τα μέλη του ΑΣΕΑΔ, δικαστείς και εισαγγελείς, δίνοντα δίκιο στον Άρη. Μπορεί εύκολα ο καθένας να καταλάβει ότι αύριο όποιος βρεθεί στο Αλεξάνδρειο θα πρέπει να μην… φτερνιστεί! Υπερβολή, ναι, αλλά κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί ο αγώνας από τον κόσμο. Παλμός, ένταση, συνθήματα υπέρ του Άρη είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν, αλλά η προσοχή όλων θα πρέπει να είναι στο “κόκκινο”, γιατί μία αφορμή θα ψάξουν ξανά οι ίδιοι (γκρι) πρωταγωνιστές για να “πληγώσουν” τον Αυτοκράτορα!

To Top