ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η προσπάθεια για τις αποδεσμεύσεις και τα “ανοιχτά μέτωπα” της ενίσχυσης…

Η ομάδα του Άρη είναι σε… άδεια, όχι όμως οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” που προσπαθούν να κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα, τα οποία μόνο λίγα δεν είναι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Άγγελος Χαριστέας, ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού Άρη, σε συνεργασία με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον Μίχαελ Ένινγκ, “τρέχει” το πλάνο ελάφρυνσης του ρόστερ, αλλά και ενίσχυσής του.

Η περίπτωση του Φιορίν Ντουμιρσάι, εφόσον ευδοκιμήσει με τον Ολυμπιακό να αποδέχεται την πρόταση που του κατέθεσε ο Άρης για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, δεν θα είναι και η μοναδική. Οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν ενίσχυση και σε άλλες θέσεις και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού πρώτα όμως διευθετηθούν οι αποδεσμεύσεις.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ…

Η δυσκολότερη όλων, είναι αυτή του Λερίν Ντουάρτε. Ο Ολλανδός αν και είναι θετικός στο να αποχωρήσει, εξέφρασε την επιθυμία του αυτό να γίνει με την μορφή του δανεισμού, καθώς μάλλον δεν θέλει τόσο εύκολα να λύσει ένα συμβόλαιο τριών ετών (που είχε υπογράψει το καλοκαίρι) με απολαβές κάτι παραπάνω από το 250.000 ευρώ ετησίως.

Ο  Άρης ψάχνει κι αυτός να του βρει μία ομάδα που να επιθυμεί την απόκτηση του παίκτη ή έστω να είναι διατεθειμένη να το κάνει αυτό το καλοκαίρι, αφού πρώτα τον δοκιμάσει, για να απεμπλακεί οριστικά από το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά τον Άλεξ Μενέντεθ, το “διαζύγιο” θα έρθει σύντομα σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Άρη, καθώς φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τις χαμηλές κατηγορίες της Ισπανίας για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό.

Πρόταση, παράλληλα, στα γραφεία της ΠΑΕ φέρεται να έχει φτάσει για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο 25χρονος μπακ δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα του Άρη και μοιραία αποχωρεί. Ενδιαφέρον έχει υπάρξει για την περίπτωσή του και από την στιγμή που ο Άρης δεν τον υπολογίζει είναι απόλυτα θετικός στο να τον παραχωρήσει από τώρα, για να εξοικονομήσει χρήματα από το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης δεν θα είναι η μοναδική για τους “κιτρινόμαυρους”. Εφόσον προχωρήσει η ελάφρυνση του ρόστερ στον βαθμό που θέλει ο Άρης, όλα θα είναι πιο εύκολα για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, ώστε να καλυφθούν τα κενά της ομάδας, τα οποία είναι ορατά από το καλοκαίρι ακόμα.

Θεωρείται βέβαιο πως ο Άρης θα κινηθεί για έναν αμυντικό μέσο, από τη στιγμή που Χαβιέ Ματίγια και Αμπού Μπα δεν έχουν δώσει τις βοήθειες που θα περίμενε ο Ένινγκ. Ειδικά ο Ισπανός, έχει τόσα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του που έχει προβληματίσει.

Όσον αφορά την γραμμή της άμυνας, δεδομένη επίσης είναι η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου είναι μόνος του ο Μιχάι Κόρχουτ, που ήδη έχει φορτωθεί πολλά ματς φέτος. Για την θέση του τερματοφύλακα, ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, αν και στον Άρη είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν γι αυτήν, εφόσον προκύψει μία οικονομική επιλογή, με μικρό ρίσκο.

 

 

 

To Top