ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η προσπάθεια της οικογένειας του Αρη για τον Ποζάνη

Δεδομένη είναι η επιθυμία της οικογένειας του Αρη να βοηθήσει τον Λεωνίδα Ποζάνη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, γι’ αυτό και δόθηκε έκταση, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Δήμητρας Ποζάνη.

Σάββατο σημαίνει στοίχημα και στο Foxbet.gr θα βρείτε τα πληρέστερα ρεπορτάζ, όπως και προγνωστικά από τους κορυφαίους tipsters του χώρου!

Η σύζυγος μίας από τις πιο ένδοξες μορφές των «κιτρινόμαυρων» μίλησε, χθες, στο «Metropolis 95,5», τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να συγκεντρωθεί οικονομική βοήθεια, μέσα από τα «Σημεία Συλλογής Βοήθειας», τα οποία επρόκειτο να στηθούν, έξω από τις θύρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», στο κυριακάτικο φιλικό με τη Λαμία. Η κα. Ποζάνη ευχαρίστησε όλους όσους πήραν την πρωτοβουλία, αλλά την αρνήθηκε ευγενικά.

Η «Μetrosport» απευθύνθηκε στον Αγγελο Σπυρίδωνα, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα δώσει ο ίδιος λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε. «Είμαι χρόνια οικογενειακός φίλος και πήρα την πρωτοβουλία, γιατί ο Λεωνίδας Ποζάνης έχει πραγματική ανάγκη. Γνωρίζω για την αντίδραση της συζύγου του και αντιλαμβάνομαι ότι δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή της. Θα έρθω σε επαφή και θα το λύσουμε».

Ο κ. Σπυρίδων αναφέρθηκε και στον Θεόδωρο Καρυπίδη, λέγοντας: «Προσπάθησα να μιλήσω και με τον ίδιο, όπως και με τον συνεργάτη του, Σίμο Ορφανίδη. Και οι δύο δεν απάντησαν στις κλήσεις μου. Κανείς δεν είπε ότι αρνήθηκαν να βοηθήσουν».

Πηγή: metrosport.gr

To Top