Η προσπάθεια του κιτρινόμαυρου μπέιζμπολ

Η ομάδα μπέιζμπολ του Άρη δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να προχωρήσει στο τελικό του κυπέλλου και έχασε από τον πρωταθλητή του 2012 Σπάρτακο Γλυφάδας.

Διαβάστε τι αναφέρει το σάιτ του κιτρινόμαυρου μπέιζμπολ σχετικά με την προσπάθεια της ομάδας:

30 Μαρτίου
Με πολλές ελλείψεις κατέβηκε η ομάδα του Άρη για το Σαββατοκύριακο κόντρα στην ομάδα που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο του Πρωταθλήματος 2013 Ευρυάλη Γλυφάδας ξεκινώντας τον αγώνα με μόλις 2 αναπληρωματικούς ηλικίας 15χρονών. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Γλυφάδας είχε τα ίδια προβλήματα απουσίας και έτσι η λογική έλεγε ότι θα πηγαίναμε σε ένα συναρπαστικό απόγευμα. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Τα πολλά λάθη της άμυνας της Ευρυάλης έδωσε ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην ομάδα του Άρη που πήρε μία διαφορά ασφαλείας από την αρχή την οποία συνέχεια διεύρυνε δείχνοντας ότι επιθετικά επανέρχεται στα υψηλά της στάνταρ και φτάσαμε στο τελικό σκορ 21-4. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν στο pichingο Γαζής Δημήτρης που έριξε για 4 αλλαγές και δέχτηκε μόλις ένα πόντο και στην επίθεση ο Δαλακούρας Βασίλης με 4 καθαρά χτυπήματα.

Κυριακή 31 Μαρτίου
Το ξημέρωμα της Κυριακής ήταν μία τελείως διαφορετική ημέρα για την ομάδα του Άρη που έπρεπε να αντιμετωπίσει την ομάδα του Σπάρτακου Γλυφάδας. Αυτή τη φορά στο ρόστερ του Άρη συμμετείχαν 2 δεκαπεντάχρονοι αθλητές που μοιράστηκαν το χρόνο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Σπάρτακος από την άλλη μετρούσε μόλις μία απώλεια από το ρόστερ του αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει περίπατο τον αγώνα. Ξεκινώντας την επίθεση του ο Σπάρτακος πήρε 7 πόντους μαζεμένους και έτσι έκαμψε της όποιες ελπίδες του Άρη για να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα. Μελανό σημείο ήταν στην αρχή κιόλας του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Βασίλη Δαλακούρα με ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο που τον έκανε να εγκαταλείψει τον αγώνα νωρίς αφήνοντας άλλο ένα κενό στο ήδη πληγωμένο ρόστερ του Άρη.

Το τελικό αποτέλεσμα με 17-1 είναι η πραγματική εικόνα του παιχνιδιού μιας και φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας 2 χρόνων από τα γήπεδα. Οι μόνοι που διασώθηκαν από τον αγώνα ήταν ο Srdjan Milosavljevic από τη θέση του Picher που δέχτηκε μόλις 6 πόντους (σε 4 αλλαγές) από τη στιγμή που ανέλαβε, ο Μάρκου Τζώρτζης από τη θέση του Sortstopπου έκανε ένα αλάνθαστο παιχνίδι αμυντικά κερδίζοντας αρκετές δύσκολες φάσεις και ο Γενναίος Κώστας που παρόλο το τραυματισμό στον ώμο που είχε έπαιξε σε μία καινούργια θέση και τα πήγε περίφημα.

To Top