ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η (προσωρινή) περίπτωση Σαριόγλου για τον Άρη και η δέσμευση με τον Κούπερ

Η αποχώρηση του Λάζαρου Βαρδάκη από τον Άρη μετά τις 30 Ιουνίου, σηματοδοτεί μια πραγματικότητα. Την ανάγκη του Άρη να βρει ένα στέλεχος σε μια σημαντική θέση, όπως αυτού του γυμναστή. Τόσο για την ολοκλήρωση των αγώνων των πλέι οφ, αλλά κυρίως για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, όπου η σωστή προετοιμασία είναι ζωτικής σημασίας.

Ειδικά φέτος, μετά από μια περίεργη και με πολλές μεταπτώσεις χρονιά, όπου έγιναν… τρεις προετοιμασίες (πέρσι το καλοκαίρι, τον χειμώνα, αλλά και μετά το lockdown) αλλά και στην προοπτική ότι οι ανάσες που θα πάρουν οι ομάδες και οι παίκτες είναι μικρές, μια και το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μέσα σε μερικές βδομάδες από την λήξη του, η σωστή προετοιμασία είναι κομβικής σημασίας και ιδιαίτερου χειρισμού.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, ο Άρης ήρθε σε επικοινωνία με έναν παλιό γνώριμο, τον Αντώνη Σαριόγλου, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αύριο αναμένεται μάλιστα να γίνει και μια συνάντηση για να βάλουν τα πράγματα στο τραπέζι.

Ποια είναι τα δεδομένα;

Α. Το πρώην στέλεχος του Άρη, παραμένει συνεργάτης του τεχνικού τιμ, της προπονητικής ομάδας του Έκτορ Κούπερ, οπότε αυτό αυτόματα καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους κιτρινόμαυρους, π.χ. για την νέα σεζόν, αφού ανά πάσα στιγμή, πρέπει να είναι διαθέσιμος να πιάσει δουλειά με τον Αργεντίνο προπονητή. Ήδη η Αίγυπτος ενδιαφέρεται και πάλι να συνεργαστεί με τον Κούπερ και τους συνεργάτες του.

Β. Ο Σαριόγλου θέλει φυσικά να συνδράμει στην προσπάθεια του Άρη, τουλάχιστον με την μορφή μιας προσωρινής συνεργασίας: δηλαδή στο διάστημα των τελευταίων αγώνων των πλέι οφ.

Με αυτά τα δεδομένα, θα γίνει αύριο μια καθοριστική επαφή και συζήτηση και με τον Μίχαελ Ένινγκ, γεγονός που δεν αποκλείει να ανοίξει ο δρόμος της προσωρινής επιστροφής στον Άρη του Αντώνη Σαριόγλου.

To Top