Η προφύλαξη για τους τραυματισμούς και το… “άλλο” παιχνίδι της Κυριακής για τον Άρη

Μπορεί η σημασία του θεσμού του… κάτι σαν κύπελλο για την κατηγορία της Γ’ εθνικής να μην έχει εξηγηθεί… επιστημονικά ακόμη και να αποτελεί περισσότερο μια διαδικασία “τιμωρίας” για τις ομάδες, αλλά ο Άρης συνέχισε νικηφόρα και προχωράει, έχοντας άλλωστε ως στόχο σε κάθε παιχνίδι τη νίκη.

Στον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό, ο Άρης κατέβηκε με επτά αλλαγές, όπως άλλωστε και οι γηπεδούχοι. Ο Πάουλο Κάμπος παραδέχθηκε ότι “δεν χρησιμοποίησα αρκετούς βασικούς λόγω φόβου τραυματισμών” δίνοντας το στίγμα των σκέψεων του, που έχει να κάνει με τη σημασία του αγώνα της Κυριακής.

Ο βασικός προσανατολισμός των “κίτρινων” είναι η άνοδος και μόνο αυτή. Την Κυριακή ο Άρης χρειάζεται νίκη και μόνο νίκη για να συνεχίσει την δύσβατη πορεία της επιστροφής του. Αυτό το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό.

Η νίκη στο κύπελλο μπορεί να έδωσε ψυχολογική ώθηση, αλλά σίγουρα θα είναι “άλλο” το παιχνίδι της Κυριακής. Και ειδικά όπως φάνηκε και στο… αδιάφορο ματς του κυπέλλου, ο Πανσερραϊκός είναι διατεθειμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

To Top