Η προϊστορία του φετινού ρόστερ σε Άρης – ΠΑΟΚ

Το ρόστερ του Άρη δεν έχει μεγάλη εμπειρία από τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Από το υπάρχον ρόστερ τα περισσότερα – πέντε τον αριθμό – έχει παίξει ο Κώστας Χαρίσης, ενώ υπάρχουν έξι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ σε έναν τέτοιο αγώνα.

Μοχάμεντ Πάσαλιτς: Δύο φορές έχει συμμετάσχει σε τέτοια παιχνίδια ο Βόσνιος, δεν έχει κερδίσει κανένα.

Σωτήρης Μανωλόπουλος: Το έχει ζήσει από την… ανάποδη πλευρά. Στην τετραετία που ήταν στον ΠΑΟΚ έπαιξε σε τρία παιχνίδια και έχει ρεκόρ 2-1.

Τάσος Δήμας: Δεν έχει παίξει ποτέ σε Άρης – ΠΑΟΚ, αν συμπεριληφθεί στην 12αδα θα είναι η πρώτη του φορά.

Νίκος Γκίκας: Έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια, μετράει μία νίκη και δύο ήττες, όλα στην περσινή περίοδο. Η νίκη ήταν στον προημιτελικό Κυπέλλου.

Λαμάρκους Ριντ: Πρώτη φορά θα παρουσιαστεί σε παιχνίδι Άρη – ΠΑΟΚ και όπως δήλωσε το περιμένει με ανυπομονησία.

Τόρεϊ Τόμας: Θα πρέπει να περιμένει τον β’ γύρο του πρωταθλήματος, γιατί η θλάση β’ βαθμού του στερεί τη δυνατότητα να ντεμπουτάρει σε Άρης – ΠΑΟΚ.

Στέλιος Πουλιανίτης: Αγωνίστηκε πέρσι δύο φορές σε τέτοια παιχνίδια και έχει μία νίκη και μία ήττα.

Κώστας Χαρίσης: Πέντε φορές έχει αγωνιστεί ο έμπειρος σέντερ σε ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά μετράει μία νίκη, πέρσι στο Κύπελλο.

Γιάννης Καραθανάσης: Αν καταφέρει να μπει στην 12αδα και πάρει χρόνο συμμετοχής, τότε θα είναι το πρώτο του ντέρμπι.

Αλέξανδρος Βεζένκοφ: Τέσσερα παιχνίδια Άρης – ΠΑΟΚ έχει παίξει ο 19χρονος φόργουορντ, έχει κερδίσει το ένα, πέρσι στον προημιτελικό Κυπέλλου.

Ντρου Νέιμικ: Ο Αμερικανός σέντερ θα ζήσει για πρώτη φορά την μαγική ατμόσφαιρα ενός Άρης – ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Σπύρος Μούρτος: Ο αρχηγός του Άρη έχει παίξει σε τέσσερα Άρης – ΠΑΟΚ και έχει μία νίκη και τρεις ήττες.

Βασίλης Σίμτσακ: Πρώτη φορά θα παίξει σε Άρης – ΠΑΟΚ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Έχει εμπειρία ως παίκτης του συμπολίτη έχοντας χάσει δύο φορές την περίοδο 2008-09.

Στέφεν Αντεγκμπόγιε: Ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη σε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα κάνει ο Βρετανός, ότι καλύτερο για να ξεκινήσει την καριέρα του στους κίτρινους…

Δημήτρης Φλιώνης: Σε επίπεδο ανδρικών ομάδων δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ντέρμπι της πόλης, αλλά στα παιδικοεφηβικά το έχει κάνει και με μεγάλη επιτυχία, όπως πέρσι στην κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης.

Δημήτρης Πρίφτης: Ως βοηθός του Φώτη Κατσικάρη και του Ντέιβιντ Μπλατ έχει ζήσει δύο παιχνίδια Άρης – ΠΑΟΚ και μετράει μία νίκη και μία ήττα.

Σάββας Καμπερίδης: Ήταν μέλος του Άρη την περίοδο 2005-06, αλλά δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια.

To Top