Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της Record

Κάθε  Πρωταπριλιά αρκετές εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ ανά την υφήλιο προσπαθούν να …ξεγελάσουν τους αναγνώστες τους λόγω της ημέρας, με το άτυπο βραβείο για το ψέμα της φετινής χρονιάς να πηγαίνει σίγουρα στη Record.

Η πορτογαλική εφημερίδα «έπαιξε» με το θέμα της αποστολής της Εθνικής ομάδας της χώρας για το προσεχές Μουντιάλ, αναφέροντας στο «ρεπορτάζ» της πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πάουλο Μπέντο έγραψε την τελική 23άδα του για τη Βραζιλία σε μία χαρτοπετσέτα, την οποία ξέχασε σε εστιατόριο του Εστορίλ!

«Ο Μπέντο βρέθηκε σε εστιατόριο μαζί με φίλους του και συζητώντας μαζί του έγραψε κάτι σε μία χαρτοπετσέτα, την οποία πριν φύγει τσαλάκωσε και πέταξε στα σκουπίδια. Από περιέργεια τη μάζεψα για να δω τι έγραφε», ανέφερε (αποκλειστικά φυσικά) στη Record ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, με τη φωτογραφία της χαρτοπετσέτας να έχει περίοπτη θέση στο «ρεπορτάζ».

Η Record αποκάλυψε βέβαια αργότερα το Πρωταπριλιάτικο του πράγματος, αλλά η είδηση είχε αναδημοσιευθεί ήδη σε αρκετές ιστοσελίδες από τη Βραζιλία με την Πολωνία. Και του χρόνου!

To Top